vampyrbloggen

Alla inlägg under april 2011

Av Vampyrsystrarna - 15 april 2011 21:00

Vampire Diaries säsong 2 - Avsnitt 16, The House Guest!

 

  

    

Grymt spännande avsnitt! Men vi undrar.. När kommer Tyler tillbaka? Någon annan som saknar honom? Bonnie och Jeremy är äntligen ett par offentligt! Underbart att Elena tyckte att det var okej! Bonnie och Jeremy är världens sötaste tillsammans! Caroline kan tydligen sjunga, någon mer som blev förvånad? Vi tyckte att det var såå gulligt att hon sjöng och att allt blev bra igen! Ända tills hon berättade sanningen, vi trodde faktiskt att Matt skulle ta det bra. Hur kommer det bli nu? Stackars Caroline som äntligen var ärlig. Katherine har inte ställt till med något.. än. Tror ni att hon är ärlig? Vi tycker att det är bra att Damon står emot henne! Vi tyckte så synd om Damon igen, Katherine valde att rädda Stefan. Nu är iallafall båda trollkarlarna döda, vilken överraskning! Tur att Bonnie hann få tillbaka sina krafter, och tydligen även vetskapen om hur Klaus ska dödas! Och så slutet.. Isobel är tillbaka. Jenna såg bra förvånad ut! Vad vill Isobel?


Musik:

Angel Taylor - Epiphany

 S.O Stereo - I’ll Take the Bullet

S.O Stereo featuring Candice Accola - Eternal Flame (Bangles cover)

S.O Stereo - Hello Miss Heels

James Morrison - Broken Strings (feat. Nelly Furtado)

 

Bilder:

                      

 

Källa

Källa

Av Vampyrsystrarna - 14 april 2011 22:00

Taylor Lautner - Intervju & trailer till "Abduction"!


Snart har Taylors nya film premiär och i samband med det har han gett en lång intervju med mtv! :) Det är en 30 min lång intervju som mtv har delat upp i massvis med små klipp (fråga inte oss varför!) det tar upp för mycket plats att lägga upp alla klipp så vi har valt att lägga upp våra favorit delar. Vi har fokuserat på delarna som handlar om Breaking Dawn :)

Resten av intervjuen hittar ni här!


Trailer till Abduction:


Första klippet vi har valt ut kollar de tillbaka på en gammal intervju, de pratar om hur han har förändrats sedan den första Twilight filmen.


Nästa klipp är en intervju från då han spelade in New Moon, de pratar om hur det hade blivit om han INTE blev vad som Jacob och hur mycket han fick träna för att faktiskt bli vald.


Här pratar de om hur det känns att avsluta inspelningen av Breaking Dawn.


Här berättar han om sin favorit scen i Breaking Dawn! Tydligen är det scenen när Bella får reda på att Jacob har präglats på Renesmee och ger sig på honom fysiskt!


Som sagt är det en låång intervju, den är uppdelad i 31 klipp. Om ni vill att vi ska lägga upp några fler klipp som handlar om Breaking Dawn så skicka iväg en kommentar så gör vi det i helgen! :) Hela intervjuen är verkligen värd att se, den är riktigt charmig!


Källa


Av Vampyrsystrarna - 14 april 2011 16:16

Vampire Diaries säsong 2 - Promobilder!


Det har kommit lite nya (ursnygga!) promo bilder för säsong 2 :)


      


Vilken är er favorit?


Källa

Av Vampyrsystrarna - 13 april 2011 14:32

Veckans boktips - Helena av Josephine Angelini!


 


Veckans boktips innehåller tyvärr varjen varulvar eller vampyrer, men det verkar vara en otroligt fin och spännande kärlekshistoria så vi valde att tipsa om den ändå! :) Boken kommer att finnas i bokhandeln från den 6 Juni!

Tusen tack till Kråka som tipsade oss!


Handling:

Helena Hamilton är extremt blyg. Så blyg att hon faktiskt mår fysiskt illa av att dra uppmärksamhet till sig. Problemet är att hon är 17 år, lång, blond, extremt bra på löpning och har ett ansikte som en gudinna skulle avundas henne. Som om inte detta skulle räcka för att få folk att glo på henne så händer det där med den nyinflyttade killen, Lucas Delos:
Det första Helena känner när hon ser Lucas är ett starkt hat. Hon vill verkligen döda honom. Och hon får ett ganska bra grepp om hans hals när hon anfaller honom i skolkorridoren …
Den pinsamma skolkorridorskatastrofen visar sig vara början på ett nytt liv för Helena, och hon är verkligen inte den hon trott sig vara. Till exempel verkar inga vapen kunna skada henne.
Men det är inte bara hon som bär på en stor hemlighet: När Helenas och Lucas känslor för varandra går från iskallt till stekhett visar det sig att deras liv är bundna till en tragedi som utspelade sig för flera tusen år sedan. Precis som Sköna Helena och Paris vid Troja är de ödesbestämda att starta ett krig för sin kärleks skull. Ett krig som kan förgöra världen.
Trots att Helen och Lucas inser att de aldrig kan vara tillsammans, är de krafter som drar dem till varandra ännu starkare. Kan de trotsa det öde som står skrivet i stjärnorna?


Detta är den första boken i en triologi och den har redan hyllats av flera fantasyförfattare. Dessutom avslöjades det år 2010 att boken eventuellt kommer att bli film! :)

Någon som vill läsa boken? Vi är extremt nyfikna och tror att det här är en toppen bok! :)

Av Vampyrsystrarna - 13 april 2011 09:08

Anna Paquin på premiären av Scream 4!


Anna Paquin har en roll i den senaste scream filmen. Här kommer lite bilder från röda mattan! :)


    


Här är en kort intervju från röda mattan, de pratar bland annat om hur det känns att spela in filmer/serier med mycket skrik och blod.


Här är en trailer till filmen om någon är intresserad! :)


Någon som har sett de andra filmerna? Någon som vill se den här? Vi tycker inte att de andra är speciellt bra men skulle kunna tänka oss att se den här eftersom att Anna är med! :)


Bildkälla

Av Vampyrsystrarna - 12 april 2011 16:30

True Blood säsong 4 - Trailer, Waiting Sucks!


Det har kommit ännu ett klipp säsong 4! :)


 
Av Vampyrsystrarna - 12 april 2011 14:00

Vampire Diaries säsong 2 - Trailer till avsnitt 16, The House Guest!

 

På fredag är det dags för avsnitt 16 - The House guest! Här kommer trailern och ett extra klipp! :)

 

Trailer:


Extra klipp:

Av Vampyrsystrarna - 10 april 2011 13:13

Twilight Saga Official Illustrated Guide!


 


Den 12 April släpps "Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden" på både svenska och engelska! Boken är över 500 sidor lång och är en fullständig guide till Twilightsagan :)


Här får ni två smygtittar! Den första bilden är på James och den andra är på Bella i sin brudklänning!


      


Någon annan som verkligen vill ha den? :)


Källa

Presentation


Välkommen till Sveriges bästa vampyrblogg!

Fråga mig

777 besvarade frågor

Bloggsvar

Kontakt

vampyrbloggen@live.se

Följ oss

vampyrbloggen Follow Vampyrbloggen on Twitter bloglovin

Smycken

Maila oss om du vill beställa :)

 

 

Twilight bokmärke, 59 kr.

 

 

Bellas armband 129 kr.

Senaste inläggen

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Statistik


Skapa flashcards